Coach – Begeleider – Trainer

Vanaf mijn jeugd lag mijn passie bij de natuur. Na een agrarische middenkaderopleiding heb ik vanaf mijn 20e jaar op verschillende agrarische bedrijven gewerkt, in binnen- en buitenland. In het jaar 2000 ben ik, naast mijn werk als begeleider op een zorgboerderij, een pedagogische opleiding gaan volgen. Vanaf dat moment ben ik gaan werken met mensen en heb me door scholing en ervaring ontwikkeld op het gebied van Gedrag & Communicatie. Naast mijn werk hield ik me bezig met Natural Horsemanship, de verdieping daar in heb ik gedaan bij de Mountain Horse fokkerij van Leonie Prins. Daar heb ik mijn certificaat DOA (Dierondersteunde activiteiten) behaald.
De opleiding tot coach heb ik gevolgd bij educatief centrum de Keulseweg in Pijnacker.

Uiteindelijk heb ik met CMP dagbesteding en coaching de perfecte combinatie van twee werelden gevonden. Als coach en begeleider en werk ik met mensen om op een natuurlijke manier ieders basis te vinden en zich van daaruit te kunnen ontwikkelen.

Johan Pap.

 

Sunset


 

De coachpraktijk Moving Mountains is verbonden aan het kwaliteitsregister van KREAC. Voor meer informatie over KREAC, klikt u op het menu bovenaan de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *