CMP Coaching

CMP-coaching is een kleinschalige coachpraktijk op een mooie plek vlakbij het dorpje Witteveen in Drenthe. De locatie is uitstekend geschikt voor het coachen van kleinere teams en voor persoonlijke coaching. Bij het coachen maken we gebruik van de geweldige eigenschappen van  paarden.

In het contact met een paard komen knelpunten en kwaliteiten onherroepelijk naar voren. Je wordt je bewust van de manier waarop je dingen doet of juist niet doet en je krijgt van het paard direct een eerlijke reactie waar je iets mee kan. We gaan niet praten over wat er anders zou kunnen, maar we gaan activiteiten doen met een paard waarbij we van alles ‘tegenkomen’. Doen, ervaren, bewust worden, en opnieuw doen. Vind je eigen antwoorden en ervaar direct resultaat.

Keulseweg 1

Bij het coachen van kleinere teams of leidinggevenden richten we ons bijvoorbeeld op het versterken en verbeteren van kwaliteiten en communicatie met als doel betere prestaties, een goede werksfeer en betere resultaten.
Knelpunten komen (vaak vanuit onverwachte hoek!) onherroepelijk naar voren zodat er aan oplossingen  gewerkt kan worden.

Ook kunnen we ons, samen met het paard, richten op dingen waar we in de praktijk steeds tegenaan lopen. Bijvoorbeeld bij individuele coaching.

Doordat we tijdens het coachen contact maken met een paard, op welke manier dan ook, komen we uit bij een natuurlijke basis. Verandering en ontwikkeling in die basis maakt het mogelijk om verder te bouwen.

Met 6 benen op de grond.
Alle activiteiten die je bij ons doet, samen met het paard, zijn vanaf de grond. Jij staat dus met beide benen op de grond en je paard ook met vier benen. Er wordt niet op het paard gereden en je hoeft ook geen kennis te hebben van paarden of de omgang met paarden.

Workshops en Trainingen

Naast coachen organiseert Contact met Paarden workshops en trainingen.
Communicatie – Leidinggeven – Natural Horsemanship workshops

Natural Horsemanship. Leer de basis van NH, vrij werken met paarden. Roundpen en vrije ruimte beschikbaar om zelf te werken, of om trainingen te volgen.
Trainingen in communicatie. Komt mijn boodschap bij de ander over zoals ik hem bedoel? Hoe gebruik ik mijn houding en wat is mijn werkelijke intentie? Het resultaat van jouw manier van communiceren en de veranderingen die je daar in doet, is direct merkbaar.
Trainingen in leidinggeven. We kijken naar jouw persoonlijke manier van leidinggeven. Thema’s zijn bijvoorbeeld, congruentie, houding en positie en energie.

Banner bij de bak


Heb je nog vragen? Mis je informatie? Neem dan gerust contact op via info@contactmetpaarden.nl

Eén reactie

  1. Het was een hele mooie ervaring. Wisper is een superlief paard en Johan een goede coach. Ik heb best wel een beetje angst voor paarden omdat ze zo groot zijn. Maar bij Wisper had ik er helemaal geen last van. Ze liep met me mee en liet me echt dingen inzien. Verbazingwekkend was het! Ik ben heel blij dat ik dit heb mee mogen maken. Bedankt Johan en Wisper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *